![]() ![]()
Nyttiga pannkakor med grahamsmjölDen här lite nyttigare varianten av pannkaka är gjord på grahamsmjöl. Mera fibrer och lite kraftigare smak! För fyra personer behöver du:
Gör så härBlanda vete- och grahamsmjöl i en bunke. Tillsätt saltet och potatismjölet. Vispa i hälften av mjölken och vispa till en slät smet. Vispa i resten av mjölken och äggen. Tillsätt oljan. Låt smeten svälla i cirka 30 minuter. Smält olja i en stekpanna och stek tunna pannkakor.
Flera nyttiga pannkakor? Prova Dinkelpannkakor eller Havrepannkakor! Läsarkommentarer
![]()
![]() 18 november 2024
Det blev jättegott! Kommer defensivt göras igen och igen ![]() ![]() ![]()
![]() 21 maj 2024
Smakade för mycket rapsolja ![]() ![]() ![]()
![]() 26 maj 2020
gott ! och ungarna märkte inte skillnaden :) ![]() ![]() ![]()
![]() 2 mars 2017
Skriv din kommentar här! ![]() ![]() ![]() ![]() 23 februari 2014
Bästa pannkakorna nånsin! ![]() ![]() ![]() ![]() 29 januari 2013
"Smält olja" ? ![]() ![]() ![]() 14 augusti 2012
Gott! Räckte dock bara till 2 personer. ![]() ![]() ![]() 29 april 2012
Godaste pannkakorna! Gör aldrig vanliga längre, alltid efter det här receptet. Supergott! ![]() ![]() ![]() 21 maj 2010
vi är enn klas som ska göörraa dåm hära dinkelkakorna is kolan. ja ![]() Äldre kommentarer
![]() ![]() ![]()
|
|
…