Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Jokke
23 augusti 2022
Det går utmärkt att ersätta mjölken med grädde! Förslag: 3 ägg 2 dl grädde 4 dl kolsyrat vatten 2,5 dl mjöl salt Stek i smör Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Mirvat
28 januari 2022
Ok, tusen tack Kommentar av
Farmor Lena
12 februari 2014
Varför salt i pannkakssmet?? Verkar helt onödigt med tanke på hur mycket salt vi får i oss ändå? Kommentar av
Göran Elmertoft
8 mars 2013
Varför blanda grädde med vatten? Då blir det ju samma sak som mjölk. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! VardagsreceptEnklaste fiskrätten mättar mångaSmidigaste vardagsfisken är varken torr eller smaklös. Laga några allt-i-ett favoriter, som fisk i sås på risbädd. FruktreceptFem om dagenPaj, sallad, soppa, smoothie. Vi äter gärna fem frukter om dagen, särskilt när de samsas i en fruktsallad! HöstlovBaka på höstlovetDet finns förstås mängder av kluriga sätt att baka läskigt goda och snygga kakor till Halloween! Med mintglasyr i spritsen kan man dekorera chokladkakor med spindlar, spöken och monster... Muffins är en bra grund som kan användas till små monsterbakelser. Baka dem med rivna rödbetor i smeten, dekorera och vips blir det blodröda muffins som görs otäckt snygga med strössel, godisbitar och karamellfärg. Fantasin sätter gränserna - baka inte för kusligt bara... Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Frukostbullar
Morotsbullar
Saftiga frukostbullar med rivna morötter startar dagen på rätt sida.
|
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar
Använder alla här normalt kolsyrat vatten när ni bakar? Låter absurt och onödigt.. Eller trollar ni alla?