TortillasFör fyra personer behöver du:
Gör så här:Vispa ner ägget, mjölet, majsmjöl och saltet i vattnet. Tillsätt oljan. Låt smeten stå och svälla i 15-20 minuter. Stek små, tunna pannkakor i olja. Varmhåll i ugn och servera ljumma, fyllda med sallad, tomat, lökringar, köttfärs, tomatsås och riven ost. Läsarkommentarer
Kommentar av
Jon
10 februari 2012
Varför har ni bytt recept? Kommentar av
Jesper
8 april 2011
dom blir lite åt pannkakshållet, testa att ta 1 dl vatten och hoppa över ägget, då blir det en deg som man kavlar ut och sen stecker i torr panna, om man vill kan man krydda med vitlök basilika oregano eller vad man tycker passar Kommentar av
Flickekotten
17 november 2010
Namnam! Man kan aldrig äta för mycket tortillas!
MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Glutenfri pajBaka bäst glutenfrittAtt baka glutenfritt måste inte vara svårt eller tråkigt. Tvärtom! Prova en glutenfri hallonpaj och du förstår varför! PajreceptBekväma pajer
En smidigare maträtt än paj är svårt att tänka sig. Möjlig att fylla med det du har hemma och variera i det oändliga. Tål att lagas i förväg och värmas när gästerna kommer. Perfekt att ha i frysen när det är bråttom. Självklar på buffén, som lunch, till helgmiddagen… De flesta pajer går dessutom att äta både varma och kalla – bra matsäcksmat. Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|
*Mexicansk tortilla är detta, spansk tortilla är ganska annorlunda