Tjockt stekos!
Hej! När jag steker pannkakor ryker det så mycket o hela lägenheten blir fylld av ett ett tjockt stekos. ( Dimma ). Vad gör jag för fel?
- Lena
Hej! Jag tycker det låter som om du har lite för hög temperatur när du steker dina pannkakor. Sänk värmen till strax under medelvärme. Om du lägger i fett mellan varje pannkaka, se till att inte vänta för länge med att hälla på smeten så att fettet blir för hett och börjar ryka. Och, om du kan, använd köksfläkt. Lycka till! MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! FrukostbullarBaka tre sorters bullar av samma deg!Nybakade frukostbullar får den segaste morgon att ljusna. Prova att baka tre sorters bullar av samma deg! Sås av alla slagGlöm inte såsen!Sätt guldkant på maten! Koka het chilisås som blir en vuxnare variant av ketchup. FiskgratängBekvämt och gott med gratängEn god gratäng är både mättande och nyttig mat. Och dessutom god nog både för vardag och till helgmat. Låt maten koka samman i ugnen medan du gör annat och njut av fantastiska smaker! Prova nya recept på torsk på couscousbädd eller gör en gratäng med pasta, zucchini, fisk och tomat som både är snabblagad och smakrikt. Gratäng är också smidigt att laga om du har rester av potatis kvar – varva ner skivor av kall potatis i en potatisgratäng med korv och färskost och njut! Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|