Förbereda crêpes?
Hej! Jag ska bjudning för ett större sällskap och tänkte bjuda på crêpes med olika sorters fyllning. Jag tänkte förbereda maten så tidigt som möjligt. Har du några tips på typ av crêpes som håller sig längst och hur jag bäst förvarar dessa fram till servering?
- Sandra
Det är sällan några problem att förbereda crêpes. Du kan gör dem helt klara för gräddning, lägga dem i en smord ugnsfast form, packa in dem i plast och stoppa dem i frysen. Sedan ta du upp, tinar dem något (eller över natten i kyl) och stör på lite ost innan du gratinerar dem i ugn. Champinjoncrêpes brukar bli väldigt goda så. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! KrutongerTillbehören som lyfter matenRätt tillbehör förvandlar vardagsmat till fest. Läckra krutonger lyfter soppan, salladen eller grytan! Läcker puddingSmakfull squashSquash brukar växa så det brakar i augusti. En god pudding till efterrätt eller lunch kanske? GrötDagens viktigaste målTill mellanmål passar mättande hirsgröt, som brukar uppskattas av barn. Prova råggröt som går snabbt att koka och blir en stadig start på dagen. Tillbehören varierar du efter egen smak. Prova sylt, bär eller frukt - och varför inte hemlagat äppelmos? Med din egen favorit kommer du längta till frukost! Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|