Förbereda crêpes?
Hej! Jag ska bjudning för ett större sällskap och tänkte bjuda på crêpes med olika sorters fyllning. Jag tänkte förbereda maten så tidigt som möjligt. Har du några tips på typ av crêpes som håller sig längst och hur jag bäst förvarar dessa fram till servering?
- Sandra
Det är sällan några problem att förbereda crêpes. Du kan gör dem helt klara för gräddning, lägga dem i en smord ugnsfast form, packa in dem i plast och stoppa dem i frysen. Sedan ta du upp, tinar dem något (eller över natten i kyl) och stör på lite ost innan du gratinerar dem i ugn. Champinjoncrêpes brukar bli väldigt goda så. MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! Enkel festmatViltskav till mer än bara grytor!Färdigt renskav är den lätta vägen till lyxiga vilträtter på några minuter. Allt från renskavspytt till klassisk viltgryta passar både helgkväll som vardag! Färsk pastaHemlagad cannelloniHemgjord pasta är riktigt gott och inte svårt att lyckas med. Har du dessutom en pastamaskin blir resultatet proffsigt. Men till vardags kan det vara snålt med tiden och då får färdigköpta lasagneplattor duga. Prova cannelloni med ostfyllning eller en god variant på cannelloni med lax. Gör klassisk cannelloni med köttfärs eller ställ pastarullarna på höjden som pastastubbar. En riktigt krämigt god cannelloni med kyckling är annars en favorit som värmer och mättar många! Pepparkakor
Klassiskt hela julen!
Riktigt goda, hembakta pepparkakor...
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|