Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
osignerat
12 april 2022
<script> alert('Hello World!'); </script> Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Anastasia
24 juni 2020
Hej går det att äta pankakor som legat i rumstemperatur i en dag? Rapportera olämplig kommentar Kommentar av
Ulla-Janne-Berit
22 mars 2019
Efter tre dagar kommer plättarna explodera eftersom du gjorde degen på dynamitgubbar och doppade med Viktors fötter. Vispa aldrig med Viktors fingrar då det är extremt farligt och jävligt onödigt då Viktor behöver dem för att slå sitt tangentbord! MorotskakaModern klassiker står sig på kakfatet
Kär kaka har många recept… Morotskaka är något av en klassiker på många fikabord. Söt och saftig kaka med drag av pepparkaka och täckt av färskost med citron. Lättbakad dessutom. Inte konstigt att den är populär! FormbrödBaka lätt med formAtt jäsa bröd i form gör det lätt att lyckas. Enkelt rågbröd är en snabb väg till nybakat bröd! Glutenfri pajBaka bäst glutenfritt
Du måste inte använda vanligt mjöl för att lyckas med bakningen. Med kokosmjöl och mandelmjöl blir pajdegen både spröd och full av smak. Baka en glutenfri björnbärspaj med citronrasp i fyllningen och du kommer att märka hur kokos– och mandeltonerna i degen lyfter fyllningen! Eller baka glutenfri hallonpaj med vanilj och mandelmassa, perfekt efterrätt eller lyxfika till helgen. Fisksoppa
Lyxig soppa för många.
Flera sorters fisk och räkor förvandlar fisksoppan till en riktig festrätt!
Snabba scones
Grahamscones.
Snabbaste vägen till nybakat stavas scones. Här med lite grövre mjöl och mycket smak!
Glace au four
Glass i ugn?
Javisst! Glass, bär och ett täcke av nygräddad, mjuk maräng. En otrolig efterrätt i all enkelhet.
|
|
Rapportera olämplig kommentar
Dölj Rapportera olämplig kommentar